15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ : Dicle 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu’nu paydaşlarımızın (yöneticilerimizin, öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, mezunlarımızın ve velilerimizin) güç birliği ile 5 yıl içerisinde; İlköğretimde öncelikli tercih edilen, Ülkemizin en iyi kolej ve liselerine her yıl artan sayı ile öğrenci yetiştiren, Sosyal ve kültürel etkinlikler ile adından söz ettiren, Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren, en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.

Misyon: MİSYONUMUZ : Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik, lider özelliklere sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve laik gençler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, yetenekli ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21.yy’ın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazandırmak için varız.

Başarılar: 2023 Busluluk Sınavında 11 öğrencimiz burs kazanmıştır.

Saatler: 07.30 18.10
Sportif Etkinlikler: